Många nyheter i Evo Next

Evo Next är vårt nya moderna webbgränssnitt med hög igenkänningsfaktor för dig som är van vid att använda Vitecs produkter.

I Evo Next arbetar du i ett helt nytt modernt gränssnitt, där information och data presenteras på smarta personliga dashboards som visar vad du behöver agera på.

Kontinuerlig utveckling

Evo Next utvecklas kontinuerligt och vi är glada att kunna berätta att den kommande versionen x.97 av Evo Next kommer att vara vår mest omfattande uppdatering hittills. Uppdateringen, som släpps i september, innebär ett stort steg framåt för våra produktområden: Teknisk förvaltning, Uthyrning och Energi & hållbarhet.

Användarvänliga dashboards och stärkt säkerhet genom BankID

I denna uppdatering har mycket fokus lagts på bland annat dashboards för att öka användarvänligheten ännu mer. Här finns nu möjlighet att skapa dina egna dashboards, och flera olika varianter där du bestämmer innehåll och färgsättning. Du kan även redigera ett befintligt dashboard och lägga till, ta bort eller redigera befintliga kort samt bestämma färgsättning. Utöver användarvänlighet har fokus även legat på säkerhet och nytt i denna version är en effektivisering av processen för att verifiera hyresgäster genom BankID.

 Nyheter i version x.97

Uppdateringen introducerar flera nya funktioner och förbättringar, bland annat:
•    Två nya dashboardkort för ärendestatistik: Nu blir det ännu enklare att följa upp och analysera ärenden direkt i systemet.
•    Ett KPI-kort för Energi: Detta kort är baserat på månadsrapporten och ger en snabb överblick över viktiga nyckeltal inom energiförbrukning och effektivitet.
•    Dashboardkort för e-signeringar: En smidig funktion för att hålla koll på alla e-signeringar som sker inom systemet.
•    Verifiering av hyresgäst via BankID: Förstärk säkerheten och effektivisera processen för verifiering av hyresgäst er genom integration med BankID.
•    Spärra och släpp spärr på sökande i Marknad: Denna funktion ger dig kontroll över vilka sökande som är aktuella, direkt från Evo Next.
•    Visa händelser och noteringar för sökande i Marknad: Du kan nu se alla relevanta händelser och noteringar kopplade till sökande direkt i Evo Next, vilket ger en bättre översikt och underlättar beslutsfattande.
•    Kreditering av fakturor: Hantera kreditfakturor direkt från reskontravyn i Evo Next.
•    Skicka kontrakt: Du kan nu skicka kontrakt till hyresgäst från kontraktsvyn.