Inspirerande diskussioner på InnoVitecs första nätverksträff

Innovitec, nätverket för unga yrkesverksamma, anordnade sin första fysiska nätverksträff i Stockholm.

År 2022 startades InnoVitec, ett självstyrande nätverk för unga medarbetare upp till 30 år på Vitec Fastighet, med uppdraget att fungera som bollplank i både interna och externa frågor. Förra året utvidgades InnoVitec genom att även skapa ett externt nätverk för unga talanger hos våra kunder.

Nätverket tog nu steget från digitala möten till en första fysisk träff i Stockholm på Vitecs kontor. Under en förmiddag fylld av föreläsningar, inspirerande samtal och givande erfarenhetsutbyten samlades branschens unga talanger för att diskutera temat "ung i branschen". Deltagarna delade sina erfarenheter och diskuterade både utmaningar och möjligheter. Med fokus på hur man bäst kan navigera de tidiga åren i arbetslivet. Diskussionerna kretsade bland annat kring att hitta sin röst samt vad som får unga medarbetare att vilja stanna på en arbetsplats. Många betonade vikten av att våga ta plats och att aktivt söka möjligheter för både personlig och professionell utveckling. Även vikten av att nätverka och bygga relationer med andra unga branschkollegor. 

InnoVitec har en spännande höst framför sig med fler aktiviteter och möjligheter att mötas och utvecklas, bland annat på vårat stora kundevent VitecDagarna. Om du känner någon kollega som skulle kunna dra nytta av att vara med i InnoVitec, sprid gärna ordet!

Läs mer om InnoVitec »